lunes, 23 de diciembre de 2019

TEMA 6



La presentació d'aquest tema la realitzaren les companyes Nuria S, Mireia C, Sonia B i Andrea R, el qual s'anomena L'organització de les TIC als centres d'infantil i primària. Pla TIC.

En el video realitzat per les meues companyes, parlà de com integrar les TIC en el col·legi com en les aules, i involucrar-les en la metodologia, passant a ser una eina molt útil i innovadora. També fiquen importancià en el disseyament de la inclusió d'aquestes aspectes en espais més comúns, com poden ser l'aula d'informatica o adaptar d'una manera diferent les infraestructures.

Amb aquesta eina tenim la possibilitat de treballar tant en gran grup, com en xicotet grup o de manera individuak, sent molt flexible i adaptatiu per les necessitats de cada moment. I a més la possibilitat de treballar tot tipus de materies o de tipus d'activitats. Les TIC a l'aula faciliten el treball tant per als xiquets, per ser d'una manera diferent, atractiva i facil d'utilitzar i com per al professorat per la facilitat d'adaptar els coneiximents que vol enssenyar en els menuts.

Apareix el pla TIC, el qual conté una sèrie d'activitats i propostes educatives, a més de programes i projectes amb el qual s'aprenen unes competencies per a millorar el pla de l'educació, i apropar les TIC com una eina didactiva.



Resultado de imagen de Tipos de tic en el aula

No hay comentarios:

Publicar un comentario