lunes, 23 de diciembre de 2019

TEMA 11

El podcast, realitzat per les companyes Elizabeth A, Paula C, Mónica M i Inma M.

Que es un podcast?

Els podcasts són un format de distribució de fitxers multimèdia via web i amb un sistema de
El terme de podcast va ser encunyat en el 2004 i naix de la unió de les paraules iPod (el reproductor de música d'Apple).

Encara que existeixen també podcasts de vídeo, en parlar de podcast ens solem referir a programes d'àudio, , que publiquen de manera periòdica nous episodis (típicament de 30-60 minuts cadascun).

Com funcionen els podcasts?

Els grans avantatges que els diferencien enfront de mitjans de difusió àudio més tradicionals com, per exemple, la ràdio, són, sobretot, tres:

-La possibilitat de subscriure's amb un lector de podcasts a un programa de *podcast i rebre així actualitzacions automàtiques via RSS.

-Al no ser una emissió en viu, pots escoltar-los quan vulgues.

-La possibilitat de poder descarregar-se els àudios automàticament, la qual cosa permet escoltar-los offline, una vegada descarregats.

Encontrem grans similituts en la ràdio, busca diversió i entreteniment centrant-se en el llenguatge oral, on el més diferent es el que el podcast es a nivell internacional i la ràdio a nivell de proximitat ja que soles es pot escoltar cada emissora en un espai en especific.

A més la creació de podcast es també una manera de treballar i millorar el  aprenentatge.


                   Imagen relacionada                         Resultado de imagen de podcast y la radio 

No hay comentarios:

Publicar un comentario