lunes, 23 de diciembre de 2019

Dia de l'obesitat

El dia 12 de novembre de 2019, va ser el dia mundial de l'obesitat.

Com professors en potencia que serem,  tenim la responsabilitat de treballar a l'aula d'una forma correcta, una bona alimentació i allunyar als menuts de l'obesitat.

Per la realització d'aquestes actituts a l'aula, el més important serà donar-lis moltes opcions per esmorzar d'una manera saludable, i que poc a poc es familiaritzen i les agraden, com poden ser (fruites, sucs naturals, lactis o entrepà). I complementar-ho amb el servei del comedor con un menu molt saludable.

                                                       Resultado de imagen de Comida saludable



Per més informació, també hem de vore un vídeo Un match x una vida, parlà de la leucemia, i en el video es veu com una serie de persones, fan como en una aplicació per encontrar la seua mitja taronja, donant "me gusta" o "no me gusta" per las fotos que es veuen, i si l'altra persona tambe dona el "me gusta" tindran un match.

Despres, es veu com una infromació que donen sobre la dificultat que tenen les persones en leucemia de encontrar el seu "match" i es veu les poques posibilitats que existeixen d'encontrar-ho, es un video reflexiu, en el que estem preocupats por coses no molt importants com tenir presa por encontrar la teua parella, i despres es veuen casos que si es un gran problema i et fa pensar.

Molts anims a tots les persones que sofrixen leucemia!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario