martes, 17 de diciembre de 2019

TEMA 5, DIA DE LA DIABETES

Primer, per el dia 14/11/2019, el dia de la diabetes mundial, Juanfran va a pujar uns videos, per fer una reflexió d'aquestos, se que la data de ficar aquesta entrada es tardia, per mai es tard, ja que altes assignatures han requerit el meu temps, doncs açi estam altra volta.

El primer video va ser el de CAROL TIENE DIABETES , i parlà de la historia d'una xiqueta que te diabetes, i com la viu amb els seus amics a més del simptomes i  tractaments que duen aquestes persones. En ningun cas es una malaltia molt grave ja que es veu una vida qutidiana totalment normal, doncs necessita tenir en compte diferents aspectes que els que no tenen esa malaltia.
En un bon recurs per l'inclusio d'aquest tema que fa, per el que es interessant per mostrar-ho en el nostre futur docent.



Resultado de imagen de carol tiene diabetes





El segon video es CUERDAS, fent referencia a l'anterior els dos son videos molt interessants, en aquest es veu una parella d'amics, els quals tracten uns temes molts interessant i bonics, on apareixen un gran número de valors molt importants entre els xiquets.


Resultado de imagen de Carol cortometraje cuerdas



Tema 5.

Ara passem amb el resum del Tema 5, aquest tema ha sigut realitzat per les companyes Mariana Gil, MArta Cantó, Nicole i Tania. Anomenat : La utilització de les RRSS des de una perspectiva educativa.


El principal d'aquest tema son les diferents xarxes socials que tenim al nostre abast, fent enfasí en les més conegudes per a tots.
On es fa una classificació dels diferents usos que tenen entre sí les xarxes; d'us professionals, d'us personal i altres nomenades de contacte. A més d'unes altres que no apareixen en un apartat en concret.
La següent part es l'organització segons la tematica, tipus d'activitat i el contingut. On les que més importancia tenen son les de caràcter educatiu i que poden utilitzar en un futur docent.


Resultado de imagen de redes sociales

No hay comentarios:

Publicar un comentario