lunes, 23 de diciembre de 2019

Article periòdic

Per el dia 17 de desembre van fer una reflexió sobre un article que va apareixer al periòdic que és polémica entre universidades por un título de magisterio en línea.

Aquest article habla de la polemica sorgida entre les universitats de catalunta, i els problemes que encontrem per realitzar-ho de manera no presencial, per la "necessitat" que tenen de que es deu fer a un aula ordinaria, ja que una carrera com aquesta les relacions en grup i totes les competencies relacionals són molt importants.

Doncs no tot el món esta d'acord o no poden matricular-se d'un altra manera per el que es matriculem a distància. La directora de la UOC parlà d'un estudi que deuria fer entre la forma presencial o online, on el mes important es mantenir un bon nivell d'aprenentatge.


A nivell personal estic d'acord amb el que diu l'article, amb la idea general que vol transmetre, però yo no el llevaria, ja que la situació de cadasqun són molt diferents i aixi l'únic que es consegueix es llevar la oportunitat d'estudiar a persones que soles podent fer-ho d'aquesta manera, doncs sí, el clima, les relacions que es creen i les cose que comparteixen con el altres és algomolt important, i que realitzarem a diari en el nostre treball.


Resultado de imagen de estudiar online

No hay comentarios:

Publicar un comentario