lunes, 23 de diciembre de 2019

TEMA 12

Mobile learning, mòbils,tauletes i e-books. Grup formar per Lorena A, Salva B, Maria M i Lucía N.


Per al començament d'aquest tema rn rl video ens parlen de la evolució dels mòbils, començant per la marca apple, parlant també dels android, en el que hi ha diferencies entre ells però son de bona qualitat i qualsevol pot ser una bonaa elecció. A més parlà de dades en referencia a buscar informació en internet i el porcentatge tant alt que hi ha d'aplicacions que solucionen d'una manera mes concreta el tipus d'informació per la qual han sigut creades. Per el que cadasqun te al seu mòbil una sèrie d'apliacions que diuen molt de nosaltres i dels nostres gustos o per exemple a nivell educatiu, ja que també tenim una de la universitat.

Aparaeix "mobile learning" i la seua definició es el aprenentatge  que es fa per dispositius electrònics indiferentment del lloc en el que esta.

Cada vegada s'utilitza més a nivell de la primera infància, que intenten desenvolupar les capacitats dels menuts, fent fàcil la seua utilitzaciò i presentar els continguts d'una manera diferent i atractiva.On es conta com molts continguts, com podem ser, veure llibres, audios i videos.

On també s'utilitza els e-books per ser mes xicotet, més comodo y menys pesat, fent més fàcil la seua movilització.



            Resultado de imagen de tablets                                    Resultado de imagen de e-books

No hay comentarios:

Publicar un comentario