martes, 17 de diciembre de 2019

TEMA 7, Dia internacional del niño

Per el dia 20 de novembre, el qual es el dia mundial dels xiquets, en el qual fem referencia i conciencia d'una sèrie de drets per als xiquets i les xiquetes, inclosos en la vida, la salut i l'educació, com el dret a jugar, a descans i a la vida en familia.

A més de la protecció enfront a la violència, la discriminació i a la llibertat d'expressió.

LA dedicació d'aquest dia també serveix per fer una crida mundial sobre les necessitats dels més menuts i reconeixer la labor de les persones que treballen diariament per ells, per que tinguen un futur brillant.

Imagen relacionada

Tema 7.

Ara pasem amb el resum del tema 7, que esta creada per les meues companyes: Inma Belda, Maria José , Sandra Sempere i Esther Sala. Aquest tema s'anomena: La informatica i els multimèdia: la seua utilització en educació infantil.

Aquest tema parlà dels materials didàctics multimèdia que orienten processos d'ensenyament-aprenentatge dels estudiants, que es divideixen en els següents:

-Disseny

-Producció

-Post-producció

-Avaluació

A més, de coneiximents de informatica i d'aspectes multimedia per la seua utilització. I per últim una sèrie d'eines molt interessants per utilitzar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario