lunes, 23 de diciembre de 2019

Dia dels drets humans, TEMA 14


Resultado de imagen de derechos humanos

El dia 10 de desembre va ser el dia dels drets humans, per fer un recordament d'aquest dia, parlarem del per què se ha fet aquest dia, i com bé diu l'article 26, tots tenim dret a una educació digna i de qualitat (en el enfoque del aprenentatge). I lluitar tots units perquè es mantenga.






Tema 14: La incorporació als escenaris educatius de les pissares digitals.

En aquest tema encontrem informació molt especifica de les pissares digitals, a més de les interactives, i quines son les semblances i les diferencies que tenen, i sobretot com incorporar-ho a la nostra aula i utilitzar-lo com un bon recurs.

Les pissares digitals suposen una sèrie d'avantatges per a l'hora de expressar nous coneiximents, per exemple, tots els alumnes poden veure d'una manera gran i clara el que el professor esta explicant, a més contem amb la possibilitat de interacio, per exemple, tots a la vegada poden fer les activitats en la pissara.

Per dur a terme aquesta utilització es necessita una sèrie de recursos com pot ser l'ordinador, el projector o algun lloc on plasmar el contingut. També es una eina interesant per favorecer diferents actitus entre els xiquets com es la participació i el interes, el que crea a l'aula un bon clima de treball.

Per últim es deu planificar i organitzar les classes d'una manera  correcta, per aprendre de la millor manera els continguts treballats a l'aula i aixi desenvolupar capacitats i actituts.


                                              Resultado de imagen de pizarras digitales

No hay comentarios:

Publicar un comentario