lunes, 23 de diciembre de 2019

Dia de les persones amb discapacitat

Com que el dia 3 de desembre va ser el dia de les persones amb discapacitat.

Dia de concienciacio, on tots junts debem lluitar per la seua inclusio i en la medida de lo possible facilitzar o ajudar-lis a dur una vida totalment normal. Crec que la mentalitat general ha cambiat molt per tot el que vivien les persones amb discapacitat i com eren calificades, doncs continue pensant que hi ha molt que canviar.

Juanfran ens va facilitar dos vieos el primer es En pocas palabras, el qual es una historia de  dos persones amb discapacitat que en un encontre en el cine apareixen sentiments d'amor d'un cap a l'altre on es fan moltes preguntes mentals sobre l'altra persona.





El segon video es Jesús Vidal, mejor actor revelación , es el video de la dedicació i constancia de Jesus un acotr amb discapacitat que a pesar de les dificultats guanya el goya a l'actor revelació per la pel·licula Campeones, i parlà de coses com inclusió i intregració i agradeix a tots el que les han ajudat fins aplegar fins donde esta, i per a tots es un exemple de que les barreres se poden passar amb treball i constancia, un gran exemple, felicitats Jesus!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario