martes, 26 de noviembre de 2019

Vídeo robòtica educativa, dia 7 de novembre

AVui, Juanfran en veure'ns tan estresats amb tot els treballs que hem de realitzar, a decidit deixar les practiques 8 i 9 sense realitzar, la qual cosa no significa que un futur les realitzarem. Per al dia de hui el que hem de realitzar és la visualització d'un vídeo i un posterior comentari en aquest, el nostre bloc.



El vídeo del qual parlarem és el següent:




Aquest vídeo parla i consisteix en la utilització de tecnologia robòtica com a mitjà d'aprenentatge a les nostres aules, per a algú com jo que és la seua primera experiència veient com els mes xicotets treballen amb aquest material és molt curiós i alhora atractiu, per tota la informació i diversió que aconsegueixen els mes xicotets interactuant amb aquests materials, i podent enfocar com a professor de la manera que la teua tries la classe a realitzar ja que deixa moltes possibilitats, per la seua versatilitat per poder enfocar a la que preferisques.


Crec que és una cosa rica per a nosaltres els futurs docents dels centres pel que em sembla genial  anar afegint exemples tan rics en tots els aspectes, perquè en un futur ens servisquen d'eina per a impartir els coneixements que volem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario