martes, 26 de noviembre de 2019

Mapa conceptual digital.

Per realitzar aquesta tasca he utilitzat aquesta aplicació: GIMP




I el meu mapa es el següent:



Vídeo robòtica educativa, dia 7 de novembre

AVui, Juanfran en veure'ns tan estresats amb tot els treballs que hem de realitzar, a decidit deixar les practiques 8 i 9 sense realitzar, la qual cosa no significa que un futur les realitzarem. Per al dia de hui el que hem de realitzar és la visualització d'un vídeo i un posterior comentari en aquest, el nostre bloc.



El vídeo del qual parlarem és el següent:




Aquest vídeo parla i consisteix en la utilització de tecnologia robòtica com a mitjà d'aprenentatge a les nostres aules, per a algú com jo que és la seua primera experiència veient com els mes xicotets treballen amb aquest material és molt curiós i alhora atractiu, per tota la informació i diversió que aconsegueixen els mes xicotets interactuant amb aquests materials, i podent enfocar com a professor de la manera que la teua tries la classe a realitzar ja que deixa moltes possibilitats, per la seua versatilitat per poder enfocar a la que preferisques.


Crec que és una cosa rica per a nosaltres els futurs docents dels centres pel que em sembla genial  anar afegint exemples tan rics en tots els aspectes, perquè en un futur ens servisquen d'eina per a impartir els coneixements que volem.

miércoles, 20 de noviembre de 2019

Día 29 d'octubre

En aquesta sessió vam veure un vídeo parlant de la importància de la Internet, i que cada vegada existeix un major protagonisme d'aquest món, moltes de les aplicacions són hui dia imprescindibles en el dia a dia i el seu ús mundial cada dia va a més, aplicacions com poden ser; Whastapp, instagram, HBO....





Aquest és el vídeo del qual parlem:



El que veiem és que la majoria de les aplicacions existents han augmentat en un gran numero les seues visites, i continua anant a més, però per l'altra part també trobem algunes aplicacions que han baixat de popularitat, fins i tot alguna és quasi ja inutilitzable, ja que les altres aplicacions s'han anat actualitzant i millorant, deixant de costat a aquestes aplicacions.



Aplicacions en baix ús o menys utilitzades d'anys anteriors:

Resultado de imagen de snapchat
Resultado de imagen de twitter

Snapchat                                                        Twitter


Com a nivell general crec que tots ens vam adonar dels difícil que seriosa a hores d'ara imaginar-se viure sense Internet, una cosa en certa manera molt trista, ja que depenem de coses externes per a estar a gust amb nosaltres mateixos, però el seu gran ús en quasi tots els àmbits és innegable i per això sentim aqueixa angoixa només de pensar-ho.

Dia 10 d'octubre

En la classe d'avui ,  visualitzarem el vídeo de la  historia de Justino, lotería navidad 2015. on vam vore diferents comportaments que et fan recapacitar, i contagiar a la societat al complet.


                                Resultado de imagen de Video de justino


Després parlarem de l'activitat que farem, la representació de tema per grups, a cada grup se li donarà un tema amb el qual haurà de fer una  presentació , com si d'una classe normal es tractara, els dos primers temes els farà Juanfran per a donar-nos exemples i entenguem la dinàmica d'aquest treball. Per finalitzar farem un kahoot amb deu preguntes que respondrem tots els alumnes.

                                                  Resultado de imagen de Temario aulas digitales

jueves, 14 de noviembre de 2019

Mapa conceptual

A continuació pose el meu mapa conceptual el qual he realitzat des d'un punt central que és tot l'aprenentatge adquirit, el qual es divideix en totes les branques que he necessitat fins a arribar a aqueix aprenentatge, a més l'he acompanyat de dibuixos per a fer-lo mes atractiu visualment.




miércoles, 13 de noviembre de 2019

Dia 8 d'octubre

En la classe de hui tots els grups hem realitzat les exposicions del nostre treball "en món de les paraules" en la qual hem trobat diferents centres d'interés, a elecció de cada grup.


Els temes triats pels companys són:

  1. Instruments
  2. Salat, àcid, dolç i amarg
  3. Temps
  4. Animals, transports, idiomes
  5. Parts de la casa
  6. Professions
  7. Reciclatge
  8. Hallowen
  9. Fruites, verdures i colors (El nostre)
  10. Esports


Unes exposicions les quals ens enriqueixen a tots els oients, ja que et donen una sèrie de recursos en diferents temes, a més de veure diferents maneres de realitzar les exposicions.

En definitiva són activitats necessàries per a la millora en un futur docent, ja que ens doten i ajudem entre tots de l'adquisició de nous mètodes i informació.


                                            Resultado de imagen de Cabeza aprendiendo

martes, 12 de noviembre de 2019

Mandala

Açi esta la mandala que jo he fet.

Per si algún vol ferla, aquesta es la pàgina web:  http://www.freegames.hu/flash/mandala.html.




Mural

Per a realitzar aquest mural he elegit a Nelson Mandela, al encontrar aquesta frase tant inspiradora i que tots tendriem que tindre present a l'hora de ejercitar el nostre treball en un futur.


Font: Automotivator

Núvol de paraules

Ací afegeix el núvol de paraules del tema parlat  a classe el dia 3 d'octubre, l'importància de la lectura en infantil, trobarem una sèrie de valors i actituds que ajudaran tant en el seu present mes pròxim com al seu futur com a adults lectors.



Font:WordArt

viernes, 8 de noviembre de 2019

Món de les paraules




Com a segona practica del tema fem el treball del món de les paraules on cada grup exposa diferents temes.


En aquest cas el grup format per Josep, Maria Deusa i Alba hem fet el treball de les fruites verdures i colors. On treballem una part d'aquests centres d'interés recolzant-nos en l'altra d'una forma conjunta, a l'una de creativa , on visualment és molt atractiva tant per les imatges i gifs utilitzats com per la música de fons que l'acompanya.






Descargar

martes, 5 de noviembre de 2019

Xarxes socials

És impossible imaginar-se la nostra realitat actual sense que estiguen presents les xarxes socials, ja que s'utilitzen per a tot, com la comunicació entre relacions personals o per simplement trobar alguna informació que necessites, donat a aquesta sèrie de coses les xarxes socials cada vegada tenen mes força en el món educatiu.


Només cal veure el creixement de les xarxes en totes les generacions, la qual cosa va començar sent utilitzat pels adolescents, a canviat, ja que aquesta present per a totes, fins alguna cosa que semblava impossible com és l'ús en el nostre avis, s'he esta donant.

Encara que el principal per incloure les xarxes socials en el nostre dia a dia és la part positiva també hi ha una gran part de desavantatges pel que no és perfecte, i que en moltes ocasions es desitja tornar a l'anterior, per a mi el més significatiu es la poca capacitat en la que conten els missatges i el poc que transmiteixen. I el mes important en el nivell de positiu es la facilitat y comodidat que es dona per tenir qualsevol cosa o informació sobre molts temes.



Donde lo mas triste de todo esto es ver a los niños desconectados de todas las posibilidades que te da tu exterior, mil cosas por hacer que son rechazas por tener un aparato tecnológico entre sus manos, y dejando de descubrir y conocer el mundo que tienen delante de ellos, esta es la imagen mas triste y común que tenemos ahora mismo

Resultado de imagen de niños pequeños enganchados al movil


Aunque tus hijos ahora sean pequeños, me gustaría dejaros una pagina web la cual habla  de consejos para evitar una futura adicción a las redes en todos los sentidos, ya que cuanto antes nos informemos y conozcamos a que nos debemos enfrentar mas fácil sera revocar una situación así, esta es la página: https://www.euroresidentes.com/estilo-de-vida/adolescentes/redes-sociales-6-consejos-para-mantener


A continuació parlant del tema però de manera mes general, he agafat un vídeo parlant del rincó de les TICS en l'aula d'infantil.


















Día 3 d'octubre




Aquest dia a classe parlem de la importància de la lectura en infantil, conscienciar-nos a tots dels avantatges que té i l'important que és per als xiquets que es troben en aqueixa etapa com a més els afectara a l'hora de ser passar a l'etapa adulta.

Per a tindre una altra manera de transmetre la informació Juanfran ens va ensenyar un vídeo relacionat amb aquest tema, encara que després de parlar de les presentacions eficients vam veure algunes errades notòries que tènia aquesta presentació.

També parlem de nous conceptes que afegir al nostre blog, com pot ser la selecció de mascotes, els núvols de paraules o els gadgets.

A continuació posare diferents pàgines tant per a fer núvols de paraules com per als gadgets:

Nuvols de paraules:

Wordle
tagxedo
tagul
tagcrowd
imagechef
wordart
nubedepalabras.es


Gadgets:

euroresidentes
the edublogger
bunnyherolabs.com