lunes, 7 de octubre de 2019

Dia 1 d'octubre

Aquest dia a classe parlem de la qual seria la nostra segona pràctica en l'assignatura, la primera que realitzem a nivell a grupal.

Aquesta practica consisteix en una presentacio a traves de diapositives on hem de començar amb  els mes xicotets a conéixer diferents paraules i relacionar les amb les imagens, la tematica és lliure pel que podem triar qualsevol tema sempre que siga senzill. Acompanyem aquesta explicació amb un vídeo exemple d'una alumna d'anys arrere.

En acabar amb tota la presentació ens vam posar en grup i realitzem una pluja d'idees sobre qual podia ser la tematica i com el realitzarem el treball, despres d'analitzar i arribar a un consens van triar el tema de fruites i colors, doncs el qual ja estem treballant per a poder dur a terme la seua presentació amb la resta de companys el dia 8 d'octubre.


jueves, 3 de octubre de 2019

Día 26 de septembre



Hui en classe hem parlat sobre el dia mundial de la leucèmia mieloide crònica que va ser el passat 22 de setembre, a més vam comptar amb algú que tènia mes idea sobre el tema i ens va retransmetre tots els seus coneixements,una cosa molt interessant per a gent com per exemple jo, que desconeixia tota la informació sobre aquest tema.



A més el nostre professor, ens va donar major informació parlant-nos de Juanma Diaz, un home que lluita contra aquesta malaltia i es mostra molt actiu en totes les seues xarxes donant ànims i conscienciant al món, on cada vegada el  lema "yomecuro" és  mes utilitzat, perquè ningú veja que  esta soles, on poder sentirse recolzat. El diàriament en el seu blog: Blog de Juanma Diaz ens mostra la seua lluita , sent un exemple a seguir.


Benvinguts al meu blog

Hola a tots i benvinguts, ací compartiré tots els coneixements adquirits en l'assignatura de disseny curricular i aules digitals en l'educació infantil en la qual el meu professor és Juanfran

Aquest blog es tracta d'un alumne de la UA però que esta al campus d'Alcoy